Eşinizin Garip Davrandığının 5 İşareti



Partnerinizin bir şeyler çevirdiğinden şüpheleniyor musunuz? Normalden daha mı tuhaf davranıyorlardı? Soğuk ve mesafe? Eşinizin bir şeylerin peşinde olma ihtimali var ama bunu gerçekten nasıl anlayabilirsiniz?

Bu işaretlere dikkat edin.

Partnerinizin Garip Davrandığının Beş İşareti 

1. Olağandışı Düzensiz Davranış

Şüpheli davranan insanlar alışkanlıklarını değiştirecektir. Soğuk davranmalarından ya da daha kötüsü şiddete başvurmalarından herhangi bir şey olabilir mi? Böyle bir şey fark ederseniz, haberiniz olmadan bir şeyler olduğuna dair bir işaret olabilir.

2. Telefon Davranışında Değişiklik

Şüpheli davranan bir kişi telefonuyla oyun oynamaya başlayabilir. Örneğin, onlara ulaşamamanız veya metinlere saatlerce cevap vermemeniz için sessizde bırakabilirler. Bu, siz konumlarını veya etkinliklerini araştırmaya çalışırken tespit edilmekten kaçınmaya çalıştıkları anlamına da gelebilir.

3. Polis Sizinle veya Onlarla İletişime Geçti

Bu, bir şeyler olduğunun başka bir işaretidir: polis sizinle veya eşinizle doğrudan iletişim kuruyor. Polis, soru sorarken “beş W” denen şeyi kullanabilir. Bunlar: kim, ne, nerede, neden ve ne zaman. Söylemeye gerek yok, bu büyük bir kırmızı bayrak ve bir şeylerin olduğunu gösteren bir işaret.

Soruşturulmak her zaman eşinizin yanlış bir şey yaptığı anlamına gelmez, sadece bir nedenle teşhis edildiği anlamına gelir. Trafik suçları veya insanların olay yerinden kaçtığı cinsel saldırı vakaları da dahil olmak üzere polisin birini soruşturmasının başka nedenleri de var. Hemen bir ceza avukatı ile iletişime geçmek en iyisidir .

4. Gece Ziyaretleri

Partneriniz gece saatlerce dışarı çıkıyor mu? Eve geç mi geliyorlar yoksa sabah erkenden mi çıkıyorlar? Gece geç saatlerde dışarıda olmanın yanlış bir tarafı yokken, partnerinizin olağan rutini değilse, o zaman bir şeylerin yanlış olduğunu bilirsiniz. Saate ve geç kalma nedenlerine dikkat edin.

5. Para Alışkanlıkları Değişti

Eşiniz size söylemeden aniden çok fazla para harcıyor mu? Yoksa hesaplarınızdan büyük tomarlarca nakit kayıp olduğunu fark ettiniz mi? Para alışkanlıklarındaki bir değişiklik, eşinizin bilmek istemediğiniz bir şey yaptığı anlamına gelir.

Sonraki Adım nedir?

Kanıt toplayın ve onlarla yüzleşin. Bunu yapmanın başka bir yolu yok. Kanıtlarınızı ve bir şeylerin peşinde olduklarını bildiğiniz işaretleri masaya koyun. Ne fark ettiğinizi açıklayın ve ardından bir şeylerin olduğundan şüphelenmenizin nedenlerini belirtin.

Şüpheleriniz olabilir - sizi aldatıyorlar mı? Kumar mı yoksa uyuşturucu mu? Her ne iseler, onları açıkça onaylarsanız ve yanıtlar talep ederseniz en iyisidir.

Bir şey vermeyi reddederlerse veya yüzünüze karşı yalan söylerlerse, bir şeylerin döndüğüne dair daha fazla kanıtınız olur. Çatlayana kadar onlara basmaya devam edin.

Gerçek ortaya çıktığında, artık ilişkinizin bir sonraki adımına karar verebilirsiniz.



Yorumlar